FF4B etsii uusia pelaajia

Laji on beachfudis,jalkapallo,futsal, joukkueen kotipaikka on Helsinki ja pelattava sarja Harrasteykkönen. Joukkueeseen kuuluu 57 jäsentä ja kalenterissa on 19 tulevaa treeniä tai peliä.

Meillä on loistava aikuisten naisten iloinen ja rento futisporukka kasassa! Tärkeintä meille on hyvä fiilis ja yhdessäolo! Pelaamme Helsingin seudulla harrastesarjoissa, kesällä normifutiksen lisäksi beach futista, talvella taas futsalia. Treenit kerran viikossa.

Uusia pelaajia otamme mielellämme mukaan, edellytyksenä sopia porukkaa. Tärkeintä olla hyvä tyyppi, mutta futis- tai muu urheilutausta on kuitenkin suotavaa. :) Tällä hetkellä aktiivipelaajia on 12, joukkueen ikähaarukka noin 23v - 35v.

Lisätietoja nettisivuiltamme http://fabianinkadunfondyy.wordpress.com/ (jota ei enää tosin päivitetä), tai valmentajalta (Riku Talvitie, rtalvitie(miuku)gmail(piste)com, 050-598 6543)

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 4 tuntia sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
FF4B: kokoonpano