FF4B etsii uusia pelaajia

Laji on beachfudis,jalkapallo,futsal, joukkueen kotipaikka on Helsinki ja pelattava sarja Harrasteykkönen. Joukkueeseen kuuluu 49 jäsentä ja kalenterissa on 11 tulevaa treeniä tai peliä.

Kiinnostaako harrastefutis? Meillä on loistava aikuisten naisten iloinen ja rento futisporukka kasassa ja etsimme uusia pelaajia kesäkaudelle 2020.

Joukkueen tärkein tavoite on hyvä fiilis ja yhdessäolo, mutta pelaamme ja treenaamme silti tosissamme. Mutta emme hampaat irvessä. Pelaamme Helsingin harrastesarjoissa, kesällä normifutiksen lisäksi beach futista ja talvella futsalia. Treenit kerran viikossa.

Porukkaan sopiminen puolin ja toisin on tärkein kriteeri, toki futis- tai muu urheilutausta on aina eduksi. Tuletko treeneihin testaamaan kuinka lystiä meillä on? :)

Jos kiinnostuit, niin kysele lisää!
Riku Talvitie (valmentaja),
rtalvitie(miuku)gmail(piste)com / puh. 050-598 6543

Tervetuloa joukkueeseen. Näitä joukkuesivuja on viimeksi käytetty noin 22 tuntia sitten. Lisätietoja joukkueen kotisivulta. Joukkueeseen liittyminen vaatii salasanan. Saat salasanan managerilta tai valmentajalta. Oletko pelaaja? Liity joukkueeseen!
  Lisää joukkueiden pelaajahakuja pelaajapörssissä.
FF4B: kokoonpano